PREGUNTES

Sabem que teniu moltes preguntes, és normal, no tothom es casa cada dia. Esperem començar a resoldre’n algunes.

  • Us desplaceu?

Som osonencs, però ens desplacem on faci falta, hem treballat per arreu de Catalunya i Mallorca.

  • Quantes fotos entregueu?

Entreguem un mínim de 800 fotos per boda, prèviament seleccionades i detalladament editades de llum, contrast i color una a una. Us les entreguem en dos formats diferents:  En alta resolució/qualitat impremta i també en baixa/qualitat web per a ho pugueu visualitzar de forma ràpida i òptima en pantalla.

  • Quants vídeos entregueu?

Entereguem 2 muntatges de vídeo: un teaser (8 min aprox.) amb els Highlights de la boda i una versió extesa (35 min. aprox) per reviure de forma cronològica com va succeir tota la boda, incloent parlaments, el ball, i altres seqüències senceres tal i com van succeir.

  • Quan plegueu veles?

Ens retirem 1 hora aprox. després del ball, sempre i quan estiguem satisfets del  material que tenim. Sol ser quan les corbates ja van desviaixades, i els convidats prefereixen desmelenar-se sense pudor.

  • Quins plaços d’entrega teniu?

Tardem entre dos i tres mesos en tenir les entregues en format digital enllestides. Caldria sumar-ne un més en el cas de materialitzar els àlbums.

  • Quant cobreu?

Oferim 3 packs amb diferents opcions perquè pugueu escollir. Si ens escriviu un mail a info@igloo.cat us atendrem personalment i us farem arribar un pdf amb tota la informació pertinent.

Sitio web optimizado por: Diseño Web
Plugin Modo Mantenimiento patrocinado por: Wordpress modo mantenimiento