Igloo és un projecte compost per dos amics formats en l’àmbit audiovisual  amb l’objectiu d’oferir un servei de fotografia i vídeo original i fet a mida per a cada parella.

Ramon Casacuberta

La passió per l’estètica visual i la narrativa en imatges el porta a graduar-se en Mitjans Audiovisuals i posteriorment especialitzar-se en la branca més tècnica de la fotografia.

A dia d’avui exerceix de fotògraf abraçant diferents terrenys com el fotoperiodisme, el retrat fotogràfic i la fotografia esportiva perseguint sempre dotar les imatges d’una estètica i  punt de vista propi.

La fotografia que aporta a Igloo, resumeix i sintetitza la narrativa fotoperiodística, el criteri retratista i la rapidesa que requereix la fotografia esportiva per tal de crear reportatges socials a l’alçada de la importància del moment.

www.ramoncasacuberta.com

El que més t’agrada de la teva feina

La satisfacció de capturar imatges que causin emoció i orgull a ambdues parts.

Una anècdota que hagis viscut

Oblidar-me de la sensació d’estar treballant i gaudir-ho com si em trobés davant de la càmera i no darrere.

Un moment especial

Quan els nuvis deixen d’estar preocupats perquè tot surti bé i perden la por a les circumstàncies per a desinhibir-se i celebrar el dia del seu casament acompanyats de la seva gent.

Alex Soldevila

La passió per capturar els instants que l’envolten el porta a estudiar Mitjans Audiovisuals, ampliant els seus coneixements realitzant un Màster en Publicitat Creativa.

Després de recórrer ciutats tan diverses com Madrid o Bangkok per motius d’estudis i laborals, centra la seva carrera a Barcelona, on entre altres activitats, dirigeix un curtmetratge distribuït a nivell internacional.

El que més t’agrada de la teva feina

Capturar les emocions paleses en l’ambient i transmetre-les a través de les imatges. Poder veure un vídeo temps després de gravar-lo, i emocionar-te com si hi fossis, és una sensació indescriptible.

Una anècdota que hagis viscut

Que un amic et comuniqui que es casarà, i que vol que tu siguis el seu càmera.

Un moment especial

Negar-se’m els ulls al gravar la mare del nuvi abraçant-lo, plorant emocionada.