SERVEIS

Combinem l’habilitat de la mirada fotoperiodística i la narrativa documental per tal d’oferir un servei que materialitza les emocions d’un dia únic; i ho mostrem des del nostre punt de vista personal, sota un criteri artístic i una estreta implicació que només podem aconseguir empatitzant amb els protagonistes, amb vosaltres.

Ens agrada passar desapercebuts, i així ho fem, procurem no intervenir en l’acció, ja que el nostre paper és immortalitzar el que està passant en tot moment sense prendre’n partit. Per altra banda, som afables i de caràcter obert, el context alegre i festiu que caracteritza als casaments se’ns encomana i fa que sempre tinguem un somriure per a tothom.

LES NOSTRES ENTREGUES

Fem especial èmfasi en la presentació de les nostres entregues; és per això que cuidem cada detall i treballem amb un dels millors laboratoris fotogràfics  per tal de materialitzar la nostra feina i que en pugueu gaudir durant molts anys.

Totes les entregues estan conformades de forma artesanal i es poden personalitzar al gust de cada parella.

  • Pàckaging DVD-Pen: Conté el reportatge fotogràfic i videogràfic en format digital. Via Pen drive per a poder visualitzar i gestionar ls fotografies i els vídeos a l’ordinador; i en format DVD per a poder reproduir-ho a la televisió a mode de pel·lícula.
  • Àlbums: Conformats per paper químic d’alta qualitat i durabilitat, contenen 35 fulles (70 pàgines) i els acabats fets a mà conjuntament amb una maquetació fina i minimalista proporcionen un resultat modern i original. L’àlbum dels nuvis té unes dimensions de 30x30cm i els dels pares son una rèplica redimensionada a 20x20cm.
  • Caixa de fusta Artesanal: És una entrega que respon a la necessitat de guardar l’àlbum dels nuvis per protegir-lo de la pols i humitat i així conservar-lo intacte durant anys.

FOTOGRAFIA

REPORTATGE FOTOGRÀFIC

Elaborem un reportatge complet que té als nuvis com a epicentre, però que no menysté tot el que gira al seu voltant. El resultat esdevé un record ple de detalls, emocions i delicadesa en el que tothom comparteix protagonisme i ningú passa desapercebut.

SESSIÓ PRE-BODA – INVITACIÓ CASAMENT

Ens agrada conèixer el caràcter, els gustos, i la manera de fer de cada parella. Una sessió fotogràfica prèvia al casament és la millor manera de crear sintonia entre les dues parts. Aquestes fotografies s’utilitzen per a les invitacions o obsequis.

SESSIÓ POST BODA

És l’oportunitat perfecta per a poder tenir retrats fotogràfics curosament treballats en el lloc i context que més interès us desperti. Una sessió prèviament planejada i realitzada amb material d’il·luminació professional que aporta un valor afegit al reportatge final.

VÍDEO

El nostre objectiu és capturar els millors moments del casament tenint en compte tots els matisos; així aconseguiu reviure les emocions tal  com les vau sentir. De forma homòloga a la fotografia, treballem amb òptiques lluminoses i un equip videogràfic elaborat que ajuda a no perdre detall i capturar cada instant amb delicadesa visual.

EL TEASER

És un format de vídeo que s’assimila al videoclip. Sota un muntatge dinàmic i fluid s’introdueixen els millors moments del dia, els més rellevants i espontanis al son de la música que més us agradi. El resultat esdevé un vídeo musical d’uns 5 minuts de durada ideal per a ser compartit amb amics i familiars.

EL VÍDEO DOCUMENTAL

Recull de forma cronològica i sota una estructura documental un resum de tota la jornada del casament. Combinem el so ambient i la música externa per a donar pas a parlaments, seqüències senceres, i per descomptat a les emocions que compartireu amb els convidats.

SAVE THE DATE – INVITACIÓ CASAMENT

És una forma original d’anunciar la data del vostre casament als convidats. En una durada de 2 minuts creem un fil narratiu protagonitzat per als nuvis deixant espai a un final obert que conclourà el dia de la boda.

VÍDEO AGRAÏMENTS

És una forma divertida de donar gràcies als convidats mitjançant un vídeo que projectarem just abans de la vostra entrada al menjador. Adeqüem l’estil i la temàtica del vídeo segons cada parella per a sorprendre els convidats i despertar un bon somriure just abans de la vostra arribada.